Ergonomie

Werkplekadvies

Werkplekadvies heeft als voornaamste doel om uw medewerkers te informeren en te assisteren bij het instellen en inrichten van de werkplek om zo de kans op rsi te minimaliseren. De medewerker leert hoe hij de stoel het beste in kan stellen. De werkplekcoach geeft duidelijke uitleg en onderbouwt waarom hij bepaald advies geeft.
Lees meer

Optimale werkplekinrichting

Met het werkplekonderzoek van ErgoProfs realiseer je een optimale werkplekinrichting voor jouw medewerkers.
Lees meer

Werkplekonderzoek

ErgoProfs heeft zich volledig toegespitst op het voorkomen van ziekteverzuim. Een werkplek waarbij de stoel en het bureau juist zijn ingesteld maakt daar een essentieel onderdeel van uit.
Lees meer

Ziekteverzuim voorkomen

ErgoProfs verzorgt diverse diensten die zijn toegespitst op het voorkomen van rsi gerelateerd ziekteverzuim. Wij zijn gespecialiseerd in werkplekadvies, stoelmassages en voorlichting over stress & rsi preventie.
Lees meer

Beeldschermwerk

Veel beeldschermwerk, een hoge werkdruk en een slecht ingerichte werkplek zijn enkele factoren die de kans op het ontwikkelen van rsi-klachten vergroten. ErgoProfs helpt het risico zoveel mogelijk te beperken.
Lees meer

Ergocoach

Een van de adviseurs van ErgoProfs komt graag langs om samen met jouw medewerkers de werkplekken aan te passen en te optimaliseren. Dit gebeurt door middel van één op één gesprekken waarbij de ergocoach alle ergonomische aspecten van de kantoorwerkplek doorloopt.
Lees meer

Inrichting werkplek

ErgoProfs verzorgt graag een werkplekonderzoek voor jouw kantoorwerkplek. Bij zo’n onderzoek staat een correcte inrichting van de werkplek centraal. Dit verkleint namelijk de kans op klachten aan het bewegingsapparaat.

Lees meer

Ergonomisch werken

Ergonomisch werken is minstens net zo belangrijk als een ergonomisch ingericht kantoor. Door medewerkers te informeren over hoe zij het meubilair moeten instellen en waar zij op moeten letten, kunnen zij een gezonde werkplek voor zichzelf creëren.
Lees meer

TESTIMONIALS

OVERTUIGD?

Wij stellen graag vrijblijvend een offerte voor je op.

STUUR EEN BERICHT

    CONTACT DETAILS