Ergonomisch werken

Dit is nou precies waar het vaak aan ontbreekt: kennis van de werknemer. Door als werkgever uw medewerkers te informeren over hoe zij het meubilair moeten instellen, waar zij op moeten letten bij het inrichten van het bureau en wat ergonomisch werken en een goede werkhouding is, kunnen zij samen met u een gezonde werkplek voor zichzelf creëren. De medewerker kan andere beslissingen nemen op basis van de kennis die zij hebben verkregen. Dit leidt tot een afname van rsi klachten en dus het risico op ziekteverzuim naar aanleiding van deze klachten.

Werkplekonderzoek

ErgoProfs kan ook bij u langskomen om de werkplek van medewerkers onder de loep te nemen die al klachten hebben. Zo kan de adviseur in de meeste gevallen voorkomen dat de klachten verergeren en zelfs verbetering brengen in de situatie.

Op onze website vindt u meer informatie over rsi preventie en ergonomische werken.

Hoe komt u met ons in contact?

Wilt u meer informatie? Telefonisch zijn wij te bereiken op telefoonnummer 020-753 15 67. Tevens kunt u ons per mail bereiken voor diverse vragen, offertes of een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dit kunt u mailen naar: info@ergoprofs.nl.

TESTIMONIALS

OVERTUIGD?

Wij stellen graag vrijblijvend een offerte voor je op.

STUUR EEN BERICHT

    CONTACT DETAILS