OVER ONS

Wij zijn ErgoProfs

Wij geloven dat gezonde gemotiveerde medewerkers in grote mate het succes van een organisatie beïnvloeden. Interventies ter bevordering van de gezondheid en duurzame inzetbaarheid resulteren in kostenbesparing en een toenemende motivatie en productiviteit van de medewerker. Wij helpen werkgevers betere bedrijfsresultaten te behalen door gezond en verantwoord werken. Dit doen wij door het verzorgen van ergonomisch werkplekadvies waarbij wij onze kennis over gezond en ergonomisch werken delen en begeleiden bij de persoonlijke toepassing hiervan.

Katrien de Graaf

Katrien de Graaf heeft haar vakopleiding voor werkplekadviseur, de cursus Arbo coördinator en binnenklimaat afgerond aan de ArboAcademie Etop te Nijkerk. Sinds 2007 verzorgt zij werkplekonderzoek op de kantoorwerkplek. Haar werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, praktische oplossingen en de nadruk op werken met de middelen die beschikbaar zijn.

Katrien maakt deel uit van met Kennisnetwerk Werkplekadviseurs van Etop. Etop stimuleert door opleiding en intervisie de kwaliteit van werkplekonderzoek. Binnen het Kennisnetwerk Werkplekonderzoek vindt u adviseurs die bij Etop de vakopleiding werkplekonderzoek hebben gevolgd en het (PBNA) diploma hebben behaald. De adviseurs voldoen aan de criteria voor kennis en inzicht welke helder geformuleerd zijn. De deelnemers aan het netwerk zijn up-to-date geïnformeerd over het thema en hebben jaarlijks intervisie op hun werkwijze door intercollegiale toetsing onder toezicht van een docent.

In 2006 richtte Katrien MassageProfs op, een landelijke stoelmassage dienstverlening. Ook stoelmassage wordt vaak ingezet als middel om RSI & stress gerelateerde klachten te ondervangen. Zij zag al gauw in dat een ergonomische werkplek onmisbaar is om dergelijke klachten niet alleen te verhelpen maar ook te kunnen voorkomen. De stap naar het verzorgen van werkplekonderzoek was snel gemaakt. Voor meer informatie over Katrien de Graaf verwijzen wij graag naar haar LinkedIn profiel.

Jantine in 't Wout

Jantine van ’t Wout heeft in 2013 de vakopleiding voor werkplekadviseur aan de Arboacademie Etop afgerond. Sindsdien werkt zij met veel plezier als werkplekadviseur in de kantooromgeving.

In het verleden  heeft zij zelf ervaren  hoe belangrijk een ergonomische werkplek en werkomgeving is, bij een drukke en stressvolle baan.  Zij kwam er achter dat eigen gedrag en bewustwording net zo belangrijk is om klachten te voorkomen. Het onderwerp spreekt haar dermate aan dat zij niet alleen zichzelf, maar ook andere mensen op dit vlak wil adviseren. Zij  besloot het roer om te gooien en de opleiding werkplekadviseur te volgen.

Een mensgerichte aanpak waarbij de Arbo-normen als richtlijn gelden  is haar werkwijze.  Kijkend naar het probleem, de persoon en de omstandigheden zoekt zij naar een gerichte en doelmatige oplossing. Vaak is er met eenvoudige aanpassingen al veel resultaat te behalen.

Jantine maakt eveneens deel uit van het Kennisnetwerk Werkplekonderzoek van Etop.

OVERTUIGD?

STUUR EEN BERICHT


    CONTACT DETAILS