OVER ONS

Wij zijn ErgoProfs

Wij geloven dat gezonde gemotiveerde medewerkers in grote mate het succes van een organisatie beïnvloeden. Interventies ter bevordering van de gezondheid en duurzame inzetbaarheid resulteren in kostenbesparing en een toenemende motivatie en productiviteit van de medewerker. Wij helpen werkgevers betere bedrijfsresultaten te behalen door gezond en verantwoord werken. Dit doen wij door het verzorgen van ergonomisch werkplekadvies waarbij wij onze kennis over gezond en ergonomisch werken delen en begeleiden bij de persoonlijke toepassing hiervan.

Jiske Kooijman

Jiske Kooijman heeft in 2021 bij de ArboAcademie Etop te Nijkerk de vakopleiding werkplekadviseur afgerond.

Sinds 2018 werkt Jiske bij MassageProfs. Zij verzorgen landelijk stoelmassages. Deze massages dragen bij aan het gezond houden van de werknemers. Jiske is daardoor in aanraking gekomen met ergonomisch en gezond werken en toen is haar interesse gewekt! Na het afronden van de vakopleiding verzorgt zij nu ook werkplekadvies.
Jiske beleeft veel plezier aan het contact met mensen. Vaak kan zij met kleine aanpassingen grote verschillen maken. Dat is belangrijk om de risico’s op klachten te minimaliseren. Met haar hands-on mentaliteit zijn deze aanpassingen waar mogelijk direct toegepast. Verder beantwoordt zij de vraag ‘Wat is gezond werken?’ en ‘Waar bestaat dat uit?’. Jiske vindt het een uitdaging om medewerkers hier bewust van te maken.

Jantine in 't Wout

Jantine van ’t Wout heeft in 2013 de vakopleiding voor werkplekadviseur aan de Arboacademie Etop afgerond. Sindsdien werkt zij met veel plezier als werkplekadviseur in de kantooromgeving.

In het verleden  heeft zij zelf ervaren  hoe belangrijk een ergonomische werkplek en werkomgeving is, bij een drukke en stressvolle baan.  Zij kwam er achter dat eigen gedrag en bewustwording net zo belangrijk is om klachten te voorkomen. Het onderwerp spreekt haar dermate aan dat zij niet alleen zichzelf, maar ook andere mensen op dit vlak wil adviseren. Zij  besloot het roer om te gooien en de opleiding werkplekadviseur te volgen.

Een mensgerichte aanpak waarbij de Arbo-normen als richtlijn gelden  is haar werkwijze.  Kijkend naar het probleem, de persoon en de omstandigheden zoekt zij naar een gerichte en doelmatige oplossing. Vaak is er met eenvoudige aanpassingen al veel resultaat te behalen.

Katrien de Graaf

Katrien de Graaf heeft haar vakopleiding voor werkplekadviseur, de cursus Arbo coördinator en binnenklimaat afgerond aan de ArboAcademie Etop te Nijkerk. Sinds 2007 verzorgt zij werkplekonderzoek op de kantoorwerkplek. Haar werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, praktische oplossingen en de nadruk op werken met de middelen die beschikbaar zijn.

In 2006 richtte Katrien MassageProfs op, een landelijke stoelmassage dienstverlening. Ook stoelmassage wordt vaak ingezet als middel om RSI & stress gerelateerde klachten te ondervangen. Zij zag al gauw in dat een ergonomische werkplek onmisbaar is om dergelijke klachten niet alleen te verhelpen maar ook te kunnen voorkomen. De stap naar het verzorgen van werkplekonderzoek was snel gemaakt. Voor meer informatie over Katrien de Graaf verwijzen wij graag naar haar LinkedIn profiel.

OVERTUIGD?

STUUR EEN BERICHT

    CONTACT DETAILS