Beeldschermwerk

Een gezonde werkplek

Verder kunt u het risico zo veel mogelijk beperken door te zorgen voor een gezonde werkplek. Dit houdt onder meer in dat de werkplek arbo verantwoordt is ingericht en aan de hedendaagse richtlijnen voldoet. Maar nog belangrijker, dat het aangepast is aan de individuele medewerker. Daarnaast is het van belang dat de medewerker zich meer bewust is van zijn of haar werkhouding tijdens het uitvoeren van beeldschermwerk en hierdoor zelf zijn werkhouding gaat corrigeren.

De 5 W's

Ondanks dat het menselijk lichaam niet gemaakt is om langere tijd statisch werk te verrichten zoals bij beeldschermwerk, vandaag de dag ontkomen we er niet aan. Om klachten en ziekteverzuim te voorkomen en te verminderen is het daarom van belang de medewerkers goed te informeren over de risico’s en risico-verminderende maatregelen.

Werkplekonderzoek

Werkplekonderzoek van ErgoProfs zorgt ervoor dat de werkplek goed is ingesteld en ingericht. De werknemer is zich na afloop bewust van de risico’s en weet hoe zijn werkplek hem het beste kan ondersteunen tijdens het beeldschermwerk.

ErgoProfs is gespecialiseerd in het geven van werkplekadvies voor beeldschermwerkers. Voor meer informatie of een offerte op maat, kunt u geheel vrijblijvend contact met ErgoProfs opnemen via telefoonnummer 020-753 15 67 of via e-mail info@ergoprofs.nl.

TESTIMONIALS

OVERTUIGD?

Wij stellen graag vrijblijvend een offerte voor je op.

STUUR EEN BERICHT

    CONTACT DETAILS