Ziekteverzuim voorkomen

Wat is een ergonomische inrichting van de werkplek?

Het kantoormeubilair moet aan hoge normen voldoen. Echter, om rsi gerelateerd ziekteverzuim te voorkomen is het van nog groter belang dat de medewerker weet wat voor hem of haar de beste instellingen zijn. Dit en meer leert de medewerker tijdens de individuele coaching. Meer informatie over de werkplekanalyse.

Stoelmassage op de werkplek

Een stoelmassage wordt uitgevoerd in een speciale ergonomische massagestoel. De massage duurt in de regel 15-20 minuten en wordt door de kleding heen gegeven. Tijdens de massage kunnen beginnende klachten vroegtijdig gesignaleerd en verholpen worden. Een regelmatige stoelmassage draagt bij aan het voorkomen van rsi gerelateerd ziekteverzuim. Meer informatie over stoelmassage.

Workshop stress & rsi preventie

Wij kunnen u tijdens een workshop van één dagdeel informeren over stress en rsi  preventie. Er wordt aandacht besteed aan de oorzaak en het voorkomen hiervan. We staan ook stil bij wat men kan doen aan beginnende klachten. Meer informatie over onze workshop Stress & rsi preventie.

Voor meer informatie over de diverse diensten die ErgoProfs biedt om ziekteverzuim te voorkomen kunt u contact met ons opnemen op 020-753 15 67 of via info@ergoprofs.nl.

TESTIMONIALS

OVERTUIGD?

Wij stellen graag vrijblijvend een offerte voor je op.

STUUR EEN BERICHT

  CONTACT DETAILS

  • AdresBinnenhaven 1
   6709 PD Wageningen
  • Telefoon020-753 15 67
  • E-mailinfo@ergoprofs.nl