Werkplekonderzoek bij klachten

Wanneer pijnklachten de reden zijn dat een medewerker zijn werk niet of niet meer naar behoren kan uitvoeren is het van groot belang dat deze situatie zo snel mogelijk verbetert. Wij kunnen daarom binnen 10 werkdagen een uitgebreid werkplekonderzoek verzorgen.

inhoud van het adviestraject

  • Telefonisch intakegesprek met de medewerker
  • Individueel werkplekadvies: werkgedrag en – gewoonten van de medewerker, de ergonomische omstandigheden en de fysieke en mentale belasting worden in kaart gebracht.
  • Het aanleren van het correct instellen van de werkplek
  • Werk-privé balans: persoonlijk advies voor een gezonde leefstijl en het integreren van voldoende beweging tijdens de werkdag.
  • Adviesbrief: een samenvatting van de bevindingen van het werkplekonderzoek en een overzicht van noodzakelijke aanpassingen zodat de werkplek aan de wettelijke eisen en actuele ergonomische maatstaven voldoet gelet op de gebruiker en zijn of haar persoonlijke behoefte.
  • Evaluatie: de werkplekadviseur neemt na 4-6 weken contact op met de medewerker om de vorderingen te bespreken en of het werkplekonderzoek het gewenste resultaat heeft opgeleverd.

kenmerken

+ persoonlijk, doelmatig en gericht op kennisoverdracht
+ eenvoudig toepasbaar en direct resultaat

resultaat

Dit zeggen onze klanten enkele weken na een klacht gerelateerd werkplekonderzoek:

“Sinds het werkplekadvies zijn de klachten behoorlijk verminderd. Het was eerst even wennen aan de nieuwe opstelling van de werkplek en de juiste houding aannemen. Ik merk nu dat ik tijdens het werken geen ernstige klachten meer ontwikkel.”

“Nu ik helemaal goed zit heb ik geen last meer van mijn rug gehad, ben er erg blij mee. Het is wel even wennen, val soms terug in mijn oude zithouding maar dat heb ik vaak snel in de gaten.”

TESTIMONIALS

ADVIES NODIG?

Wij stellen graag vrijblijvend een offerte voor je op.

STUUR EEN BERICHT

    CONTACT DETAILS