GEZOND WERKEN

ONZE DIENSTEN

ONLINE WERKPLEKADVIES

Veel werk gerelateerde klachten zijn eenvoudig te verhelpen. Medewerkers die veel beeldschermwerk verrichten ondervinden geregeld onnodige spanningsklachten, veroorzaakt door een ongunstige werkhouding of het niet (correct) instellen van de werkplek. Met onze online dienstverlening bieden wij snel, vakkundig en persoonlijk advies voor de kantoor- en thuiswerkplek.

Lees meer

PREVENTIEF WERKPLEKONDERZOEK

Preventief werkplekadvies is gericht op het verminderen van fysieke overbelasting en het voorkomen en verminderen van werkgerelateerde klachten. Wij werken toe naar een ergonomische werkplek en werkomgeving, een gezonde werkhouding, verantwoord beweeggedrag en een gezond binnenklimaat.

Lees meer

WERKPLEKONDERZOEK BIJ KLACHTEN

Werkplekonderzoek bij klachten is bewezen effectief. Tijdens het werkplekbezoek worden de werkgewoonten en de ergonomische omstandigheden van de medewerker in kaart gebracht. De medewerker ontvangt advies voor het verbeteren van de zithouding en het bewegingsgedrag, ontvangt praktische tips en oefeningen ter ondersteuning van de gewenste gedragsverandering. Het werkplekonderzoek wordt afgesloten met een adviesbrief voor medewerker en werkgever met een plan van aanpak voor het realiseren van een duurzame ergonomisch werksituatie.

Lees meer

WERKPLEKONDERZOEK PRODUCTIE

De aaneenschakeling van handelingen (taken) wordt in kaart gebracht. Medewerkers ontvangen advies voor het verbeteren van lichaamshouding en tiltechniek. Gevolgd door een adviesbrief voor het realiseren van een duurzame ergonomisch werksituatie.

Lees meer

Ergonomisch advies en onderzoek door ErgoProfs

Moderne ergonomie is onze passie! Wij helpen werkgevers bij het creëren van een gezonde en verantwoorde werkomgeving voor hun personeel. Dit doen wij door het verzorgen van vakkundig werkplekadvies waarbij kennisdeling en persoonlijke begeleiding centraal staan. Door ons advies goed te onderbouwen en in te spelen op de persoonlijke wensen en behoefte stimuleren wij structurele gedragsverandering in lichaamshouding en werktechniek.

Toenemende productiviteit     Minder kans op RSI-klachten     Hogere werknemerstevredenheid

TESTIMONIALS

Werkplekadvies

Werkplekadvies heeft als voornaamste doel om medewerkers te informeren en te assisteren bij het instellen en inrichten van de werkplek. Op deze manier minimaliseren we de kans op rsi. De medewerker leert hoe hij de stoel het beste in kan stellen. De werkplekcoach geeft duidelijke uitleg en onderbouwt waarom hij bepaald advies geeft.

Concrete verbeterpunten

Wij brengen gestructureerd en professioneel de werkplek in kaart en geven direct een werkplekadvies met concrete verbeterpunten en oplossingen. De uitvoering van een gedegen werkplekadvies is dan ook een verstandige investering. Met kleine aanpassingen kun je al grote resultaten behalen.

Werkplekonderzoek

ErgoProfs heeft zich volledig toegespitst op het voorkomen van ziekteverzuim. Een werkplek waarbij de stoel en het bureau juist zijn ingesteld maakt daar een essentieel onderdeel van uit. Ook de opstelling van de computerunit kan van invloed zijn op het voorkomen van klachten.

Evaluatierapport

Tijdens een werkplekonderzoek bezoekt de coach van ErgoProfs alle werkplekken, helpt onder andere bij het instellen van de stoel, geeft advies en meet de gewenste bureauhoogte op. Alle bevindingen van het werkplekonderzoek worden samengevat in het evaluatierapport wat je tijdens het eindgesprek overhandigd krijgt.

Haalbare tips van een ergocoach     Kleinere kans op RSI-klachten     Hogere werknemerstevredenheid

Voor meer informatie over preventief of klachtgerelateerd werkplekadvies is ErgoProfs bereikbaar op 020-753 15 67 of via info@ergoprofs.nl. Leg ons jouw wensen voor en wij gaan direct op zoek naar een geschikte oplossing.

OVERTUIGD?

Wij stellen graag vrijblijvend een offerte voor je op.

STUUR EEN BERICHT

    CONTACT DETAILS