ONLINE ERGONOMISCH WERKPLEKADVIES

ErgoProfs heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het verzorgen van digitaal werkplekadvies. Al vanaf €75,- per medewerker heb je een compleet persoonlijk online werkplekadvies inclusief voorbereiding en adviesbrief. Tijdens een videoafspraak krijgt de medewerker advies hoe de ergonomie van de kantoor- of thuiswerkplek te verbeteren en wat hiervoor nodig is. We maken duidelijk onderscheidt tussen noodzakelijke en gewenste aanpassingen.

MEDEWERKERS AAN HET WOORD

Online werkplekadvies proefsessie aanvragen

CONTACT

GEZOND WERKEN MET ONLINE WERKPLEKADVIES

Vooraf stemmen wij met de werkgever af wat het beleid is en welk kantoormeubilair en ergonomische hulpmiddelen er beschikbaar zijn of gesteld kunnen worden. De medewerker wordt gevraagd om voorafgaand aan het werkplekadvies twee foto’s toe te sturen waarop te zien is hoe hij of zij achter de werkplek zit (en staat). Tijdens een het videobellen zal de werkplekadviseur van ErgoProfs advies geven over het verbeteren van de werkplek. Na afloop van het gesprek ontvangt de medewerker een samenvatting van het advies per mail.

SNEL GEREGELD EN KOSTENBESPAREND

Het voordeel van digitaal adviesgesprek is dat er snel gehandeld kan worden. Heb je een nieuwe medewerker dan kan er direct een werkplekadvies worden ingepland om de beeldschermwerkplek goed in te stellen. Of komt er iemand bij je met een vraag over ergonomisch werken of pijnklachten door overbelasting, dan kan er binnen een week al een afspraak ingepland worden. Er is geen minimale afname of kilometervergoeding en er zijn geen voorrijkosten.

TIPS OM DIRECT MEE AAN DE SLAG TE GAAN

WIL JE MEER WETEN OF HEB JE VRAGEN OVER ONZE DIGITALE DIENSTVERLENING?

Wij stellen graag een offerte voor je op.

STUUR EEN BERICHT

    CONTACT DETAILS