Ergonomische werkplek

Wat is een ergonomische inrichting van de werkplek?

De basis van de inrichting van een ergonomische werkplek zijn het bureau en de bureaustoel. Deze dienen te voldoen aan de hedendaagse richtlijnen. Het meubilair moet uiteraard ook op maat worden ingesteld zodat het de medewerker optimaal ondersteunt tijdens het uitvoeren van zijn of haar werkzaamheden. Tot slot kijken we naar de opstelling van de computer en de overige inrichting van het werkblad, ook dit is van essentieel belang.

Voordelen werkgever

Als organisatie bent u na afloop van het onderzoek van ErgoProfs op de hoogte van ergonomische knelpunten binnen uw organisatie. Het advies uit de eindrapportage kan als leidraad dienen bij het maken van toekomstige beslissingen. U werknemers hebben een verminderd risico op het ontwikkelen van RSI gerelateerde klachten en hebben de kennis in huis om zijn of haar werkplek naar behoren in te richten. Samengevat investeert u hiermee in uw human capital.

ErgoProfs helpt uw organisatie graag om een ergonomische werkplek voor uw medewerkers te realiseren. Voor meer informatie of een offerte op maat, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoonnummer 020-753 15 67 of via e-mailadres info@ergoprofs.nl.

TESTIMONIALS

OVERTUIGD?

Wij stellen graag vrijblijvend een offerte voor je op.