De ergocoach

Kennisoverdracht

De ergocoach besteedt aandacht aan kennisoverdracht en verschaft inzicht in ergonomisch verantwoord werken. Dit vermindert het risico op het ontwikkelen van rsi gerelateerde klachten. Dit kan kosten besparen als gevolg van een afname in ziekteverzuim door rsi.

Meer aandacht voor ergonomie

Ergonomie en de gevolgen van stress en rsi zijn onderwerpen waar steeds meer aandacht aan wordt besteed door werkgevers. Het belang van een ergonomische werkplekomgeving leeft steeds meer bij werkend Nederland. Op deze website vindt je uitgebreide informatie over de voordelen die onze ergocoaches kunnen bieden. ErgoProfs kan voor jouw organisatie een werkplekonderzoek uitvoeren of een workshop rsi preventie verzorgen waarin de werknemers al binnen één dagdeel leren hoe zij de werkplek kunnen aanpassen zodat zij meer ondersteuning ondervinden tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Wil jij dat een ergocoach van ErgoProfs bij jullie langskomt op kantoor om samen met de werknemers een ergonomische werkplek te realiseren? Voor meer informatie of een offerte op maat kun je geheel vrijblijvend contact met ErgoProfs opnemen via telefoonnummer 020-753 15 67 of via e-mailadres: info@ergoprofs.nl.

TESTIMONIALS

OVERTUIGD?

Wij stellen graag vrijblijvend een offerte voor je op.

STUUR EEN BERICHT

    CONTACT DETAILS