preventief ergonomisch advies

Het maken van gezonde keuzes en gedragsverandering begint bij de juiste kennis. Informatie over de gevolgen van ongezond zitgedrag is de basis voor het voorkomen van werk-gerelateerde klachten. Door het aanbieden van preventief werkplekadvies zorg je ervoor dat medewerkers zelf beschikken over de juiste ergonomische basiskennis. Op basis van het bestaande kennisniveau en de reeds getroffen maatregelen kunnen wij een plan van aanpak opstellen om samen met de medewerker een dynamische en passende werkplek te cre√ęren.

In grote lijnen bestaat een werkplekonderzoek uit een inventarisatie van de werkplek en de werkomgeving, kennisoverdracht, werkplekinstellingen en individueel advies over de werkhouding en het beweeggedrag.

Omdat iedereen op zijn of haar manier beweegt en ontspant, wordt hier rekening mee gehouden bij het instellen van de werkplek. Soms betekent dit bijvoorbeeld dat een bureau(stoel) niet aan de wettelijke normen voldoet maar wel past bij de behoefte van de gebruiker. Dankzij deze doelmatige aanpak zijn wij in staat de persoonlijke werksituatie met de wettelijke kaders en Arbo-richtlijnen te combineren. 

PREVENTIEF WERKPLEKONDERZOEK (TOTAAL+ pakket)

PREVENTIEF WERKPLEKADVIES (BASIS+ pakket)

WERKPLEKINSTELLINGEN (BASIS pakket)

Wil je een offerte ontvangen voor preventief ergonomisch advies of meer informatie over de mogelijkheden voor jouw organisatie neem dan contact met ons op via info@ergoprofs.nl of bel 020-753 15 67.

Werkplekonderzoek

preventief of klacht gerelateerd

Werkplekonderzoek Direct offerte aanvragen