werkplekonderzoek

ErgoProfs heeft zich volledig toegespitst op het voorkomen van ziekteverzuim. Een werkplek waarbij de stoel en het bureau juist zijn ingesteld maakt daar een essentieel onderdeel van uit. Ook de opstelling van de computerunit kan van invloed zijn op het voorkomen van klachten.

Tijdens een werkplekonderzoek bezoekt de coach van ErgoProfs alle werkplekken, helpt onder andere bij het instellen van de stoel, geeft advies en meet de gewenste bureauhoogte op. Alle bevindingen van het werkplekonderzoek worden samengevat in het evaluatierapport wat u tijdens het eindgesprek overhandigd krijgt. 

Wilt u meer weten over werkplekonderzoek of andere diensten om rsi en stressgerelateerde klachten te voorkomen? U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op  020-753 15 67 of via info@ergoprofs.nl

het klimaat

Het klimaat op de werkvloer is minstens zo belangrijk. Een te hoge of te lage temperatuur kan hinderlijk zijn. Ook droge lucht kan tot klachten leiden. Met name contactlens-gebruikers zijn hier erg gevoelig voor en zullen het eerst klachten ondervinden. Ook deze factoren zullen tijdens het werkplekonderzoek aan bod komen. 

Werkplekonderzoek

preventief of klacht gerelateerd

Werkplekonderzoek Direct offerte aanvragen