optimale werkplekinrichting

Met het werkplekonderzoek van ErgoProfs realiseer je een optimale werkplekinrichting voor jouw medewerkers.

Werkwijze

ErgoProfs inventariseert de huidige werkplekinrichting en –omgeving en geeft individueel advies aan de medewerker over hoe zij hun werkhouding en bewegingsgedrag kunnen verbeteren. Hiermee voorkom en verminder je de kans op het ontwikkelen van rsi klachten die in veel gevallen leiden tot kostbaar ziekteverzuim. 

Workshop rsi preventie

Ook verzorgt ErgoProfs workshops ter preventie van rsi. Deze workshop duurt één dagdeel en geeft de werknemers direct meer inzicht in ergonomisch verantwoord werken. Wij hanteren een hands-on mentaliteit. Het is een interactieve workshop waarbij er ruimte is om persoonlijke vraagstukken te behandelen en direct vragen te beantwoorden.  De medewerkers kunnen direct aan de slag op hun eigen werkplek om hun kennis in praktijk te brengen. 

De thuiswerkplek

Een goede thuiswerkplek bestaat uit een goede ergonomische stoel met armleggers, een bureau op de juiste bureauhoogte. Indien de medewerker op een laptop werkt is een laptopset onmisbaar. Dit bestaat uit een laptopstand, extern toetsenbord en muis. Voor een betaalbare en praktische laptopsets kun je tevens bij ons terecht. Vraag telefonisch of per e-mail een offerte aan.

Door te investeren in een ergonomische werkplekinrichting en scholing van de medewerkers creëer je een optimale basis voor een gezonde werkomgeving en werknemer.

ErgoProfs helpt jouw organisatie graag om dit te realiseren. Voor meer informatie kun je contact met ErgoProfs opnemen via telefoonnummer 020-753 15 67 of via e-mailadres info@ergoprofs.nl

Werkplekonderzoek

preventief of klacht gerelateerd

Werkplekonderzoek Direct offerte aanvragen