werkplekadvies

Werkplekadvies heeft als voornaamste doel om uw medewerkers te informeren en te assisteren bij het instellen en inrichten van de werkplek om zo de kans op rsi te minimaliseren. De medewerker leert hoe hij de stoel het beste in kan stellen. De werkplekcoach geeft duidelijke uitleg en onderbouwt waarom hij bepaald advies geeft.

concrete verbeterpunten

Wij brengen gestructureerd en professioneel de werkplek in kaart en geven direct een werkplekadvies met concrete verbeterpunten en oplossingen. De uitvoering van een gedegen werkplekadvies is dan ook een verstandige investering. Met kleine aanpassingen kunt u al grote resultaten behalen. 

Voor meer informatie over preventief of klachtgerelateerd werkplekadvies is ErgoProfs bereikbaar op 020-753 15 67 of via info@ergoprofs.nl. Leg ons uw wensen voor en wij gaan direct op zoek naar een geschikte oplossing. 

workshop rsi preventie

Wilt u zeker weten dat uw medewerkers over de kennis beschikken om zelf de werkplek correct in te stellen en in te richten? U kunt dan ook kiezen voor de workshop rsi preventie. Het doel van deze workshop is uw medewerkers te informeren over het correct inrichten van de eigen werkplek. Er wordt informatie gegeven over RSI en stress en wat de medewerker zelf kan doen om dit te voorkomen. Indien gewenst kunt u dit combineren met een ontspannende stoelmassage.

Werkplekonderzoek

preventief of klacht gerelateerd

Werkplekonderzoek Direct offerte aanvragen