klachtgerelateerd werkplekonderzoek

Tijdens een klachtgerelateerd werkplekonderzoek worden de werkplek, de werkomgeving en het beweeggedrag uitgebreid in kaart gebracht. Er wordt geïnventariseerd welke stappen er al genomen zijn en welke stappen nog genomen kunnen worden om tot een ergonomisch verantwoorde werksituatie te komen. Tijdens een persoonlijk gesprek met de adviseur worden de klachten en het ontstaan ervan besproken. Door de medewerker tijdens het uitvoeren van zijn of haar werktaken te observeren krijgt de adviseur een goed beeld van de houding en het beweeggedrag. 

Evaluatie

Na het werkplekonderzoek heeft de medewerker tijd nodig om te wennen aan de aangepaste werkplek, hij of zij wordt zich meer bewust van de zit- en werkhouding en oude patronen maken plaats voor nieuw gedrag. Over het algemeen zal binnen enkele weken na het werkplekonderzoek merkbaar verbetering optreden. 

Een klachtgerelateerd werkplekonderzoek kan tevens gecombineerd worden met preventief werkplekonderzoek; zo kunnen meteen alle overige werkplekken op de juiste manier worden ingesteld en sla je twee vliegen in één klap!

Wil je een offerte ontvangen voor een klachtgerelateerd werkplekonderzoek of meer informatie over de mogelijkheden voor jouw organisatie neem dan contact met ons op via info@ergoprofs.nl of bel 020-753 15 67.

Werkplekonderzoek

preventief of klacht gerelateerd

Werkplekonderzoek Direct offerte aanvragen