ergonomisch werkplekadvies

ErgoProfs heeft een aantal diensten en producten ontwikkeld om in de behoefte van werkgevers te voorzien. Enerzijds vanuit de verantwoordelijkheid die voortvloeit uit de ARBO wet, anderzijds vanuit de visie van goed werkgeverschap.

Het werkplekonderzoek kan zowel worden uitgevoerd binnen een kantooromgeving als binnen een productie- of industriële werkomgeving. Een werkplekonderzoek kan aan één persoon worden aangeboden maar ook aan een afdeling of gehele organisatie.  

Wij werken vanuit de visie dat er geen algemeen geldende goede of slechte werkhouding bestaat. Met het oog op de individuele behoefte en het gedrag van de medewerker wordt voor ieder een verbeterde, gezonde werksituatie gecreëerd.

Afhankelijk van de behoefte en reeds aanwezige kennis binnen de organisatie bieden wij verschillende vormen van ergonomisch advies.

Werkplekinstellingen: basisinstructies voor het instellen van de bureaustoel, het vaststellen van de bureauhoogte, de positie van het beeldscherm en toebehoren. 

Werkplekadvies: basisinstructies voor het instellen van de bureaustoel, het vaststellen van de bureauhoogte, de positie van het beeldscherm en toebehoren, klachteninventarisatie en persoonlijk werkplekadvies op basis van de functie en bijbehorende werkzaamheden.

Werkplekonderzoek: basisinstructies voor het instellen van de bureaustoel, het vaststellen van de bureauhoogte, de positie van het beeldscherm en toebehoren, klachteninventarisatie, persoonlijk werkplekadvies op basis van de functie en bijbehorende werkzaamheden en omgevingsfactoren, observatie van de werkhouding en het beweeggedrag van de medewerker en metingen van het binnenklimaat. 

bekijk ons volledige productoverzicht

Wil je een offerte ontvangen voor ergonomisch advies of meer informatie over de mogelijkheden voor jouw organisatie neem dan contact met ons op via info@ergoprofs.nl of bel 020-753 15 67.

Werkplekonderzoek

preventief of klacht gerelateerd

Werkplekonderzoek Direct offerte aanvragen