ziekteverzuim voorkomen

ErgoProfs verzorgt diverse diensten die zijn toegespitst op het voorkomen van rsi gerelateerd ziekteverzuim. Wij zijn gespecialiseerd in werkplekadvies, stoelmassages en voorlichting over stress & rsi preventie.

werkplekanalyse

Het kantoormeubilair moet aan hoge normen voldoen. Echter, om rsi gerelateerd ziekteverzuim te voorkomen is het van nog groter belang dat de medewerker weet wat voor hem of haar de beste instellingen zijn. Dit en meer leert de medewerker tijdens de individuele coaching. Meer informatie over de werkplekanalyse.

stoelmassage op de werkplek

Een stoelmassage wordt uitgevoerd in een speciale ergonomische massagestoel. De massage duurt in de regel 15-20 minuten en wordt door de kleding heen gegeven. Tijdens de massage kunnen beginnende klachten vroegtijdig gesignaleerd en verholpen worden. Een regelmatige stoelmassage draagt bij aan het voorkomen van rsi gerelateerd ziekteverzuim. Meer informatie over stoelmassage.

Workshop stress & rsi preventie

Wij kunnen u tijdens een workshop van √©√©n dagdeel informeren over stress en rsi  preventie. Er wordt aandacht besteed aan de oorzaak en het voorkomen hiervan. We staan ook stil bij wat men kan doen aan beginnende klachten. Meer informatie over onze workshop Stress & rsi preventie.

Voor meer informatie over de diverse diensten die ErgoProfs biedt om ziekteverzuim te voorkomen kunt u contact met ons opnemen op 020-753 15 67 of via info@ergoprofs.nl.

Werkplekonderzoek

preventief of klacht gerelateerd

Werkplekonderzoek Direct offerte aanvragen