u kunt rsi voorkomen

Er is veel mogelijk om rsi te voorkomen. Het gebruik van sneltoetsen (op het toetsenbord), voldoende rustmomenten, stretchen en sporten zijn enkele voorbeelden die de kans op klachten verkleinen. Het is vaak een combinatie van deze middelen die zorgt voor een daling in het rsi gerelateerde ziekteverzuimpercentage.

ErgoProfs biedt u verschillende diensten die hier aan bij dragen.

stoelmassage op de werkplek

De stoelmassage is een populaire methode om rsi te voorkomen. Tijdens de stoelmassage kunnen beginnende klachten vroegtijdig gesignaleerd en verholpen worden. Doordat de conditie van de spieren en de bloedsomloop verbetert, neemt de kans op klachten af. Meer informatie over stoelmassage.

werkplekonderzoek

Het hedendaagse kantoormeubilair voldoet aan hoge normen. Hierdoor is ook de complexiteit van de bureaustoel toegenomen. Na afloop van het individuele werkplekadvies kan de medewerker onder andere zijn eigen stoel correct instellen, hij weet hoe hij de werkplek moet inrichten en wat voor hem de beste werkhouding is. Meer informatie over werkplekonderzoek

workshop stress & rsi preventie

Tijdens een workshop worden uw medewerkers ge├»nformeerd over stress en rsi preventie. Wat kan rsi veroorzaken? Wat kan de medewerker zelf allemaal doen om rsi klachten te voorkomen? Welke invloed heeft stress op rsi? Dit zijn enkele van de vragen die beantwoord zullen worden. Meer informatie over de workshop stress & rsi preventie. 

Voor een ori├źntatiegesprek belt u met ErgoProfs op 020-753 15 67. Of stuur een e-mail naar info@ergoprofs.nl

Werkplekonderzoek

preventief of klacht gerelateerd

Werkplekonderzoek Direct offerte aanvragen