de inrichting van uw werkplek

ErgoProfs verzorgt werkplekonderzoek voor de kantoorwerkplek. Een correcte inrichting van de werkplek staat hier centraal. Naast het hebben van een goed bureau en bureaustoel, zijn de juiste instellingen essentieel bij het voorkomen van klachten aan het bewegingsapparaat. 

Bij de inrichting van de werkplek moet men rekening houden met het feit dat iedere medewerker anders is, iedere werkplek moet anders ingesteld worden. Onze praktijkervaring wijst uit dat het merendeel van de werknemers nog nooit de eigen bureaustoel heeft aangepast, op de hoogte na. De mogelijkheden die de stoel heeft (of moet hebben volgens de huidige normen) wordt in de praktijk veelal niet benut! 

Begeleiding door een professional

ErgoProfs biedt hierin de juiste begeleiding. Samen stellen we de werkplek in en trainen de medewerker zijn of haar werkplek aan te passen en in te richten. Zo heeft iedere medewerker kennis van een goede en inrichting van de werkplek die hem of haar volledig ondersteunt tijdens het uitvoeren van diverse (beeldscherm)werkzaamheden.

Meer informatie:

ErgoProfs helpt uw organisatie graag bij de inrichting van een ergonomische werkplek. Voor meer informatie of een offerte op maat, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 020-753 15 67 of via e-mailadres info@ergoprofs.nl

Werkplekonderzoek

preventief of klacht gerelateerd

Werkplekonderzoek Direct offerte aanvragen